Winkelwagen Geen producten

Eksternest

Uniek in Almere: vergaderen, evenementen een theehuis en catering. En dat midden in de natuur van het Vroege Vogelbos.

Het Vroege Vogelbos is een bijzondere plek met natuurlijk de theeschenkerij, de schaapskooi met schaapskudde, de mooie houten speeltuin, en de IVN-bostuin mét prieel. Het bos is één van de oudste en gevarieerde bossen in Almere waar heerlijk gewandeld en gefietst kan worden.

Prachtige locatie
Het Eksternest is een prachtige plek om te genieten van een uitstekende cappuccino en een verrukkelijke, authentiek zelf gebakken stuk appeltaart, maar ook voor een uitgebreide high tea. Dit alles wordt aan u geserveerd door bijzonder vriendelijke en gemotiveerde medewerkers. En u kunt ook nog eens naast de deur gratis parkeren! Ook is natuurlijk uw hond bij ons welkom! Een bak met water staat klaar!

Evenement
Het Eksternest is ook een mooie locatie voor evenementen als een vergadering, voor een teambuildingsdag, een verjaardag of jubileum, uitvaart, en zelfs om te trouwen! Want wij zijn een officiele trouwlocatie voor de Gemeente Almere. Er is immers toch niets mooiers dan trouwen in het romantische groen van het Vroege Vogelbos?

Gezinnen
Door de ligging in het bos, de speeltuin naast het terras, de schaapskooi en weide tegenover het terras én het speelhoekje binnen, is onze locatie uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Tevens hebben wij de faciliteiten om babyvoeding  en -flesjes op te warmen. Vraag onze bediening hiernaar.
 

Contact

Eksternest
Muiderweg 10
1351 GJ Almere
T. 036-5216493
eksternest@triade-flevoland.nl
http://www.eksternest.nl


Openingstijden theehuis:
Maandag t/m vrijdag van 10:30 tot 16:30 uur
(keuken gesloten om 15.30 uur)
Zaterdag en zondag van 10.30 tot 17.00 uur
(keuken gesloten om 16.00 uur)


 


Geen producten aanwezig


Eerlijk, ambachtelijk en puur!

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel