Foto

De makers van de producten op deze site zijn trots. Trots op hun werk en Triade vindt het belangrijk dat deze producten voor iedereen te koop zijn. Daarom ook dit initiatief. De opbrengsten van de producten komen ten goede aan het arbeidsproces van de makers. Wij streven dan ook geen winst na. Alle producten op deze site zijn eerlijk en met de hand gemaakt. Met liefde voor het materiaal, het productieproces of gewoon, omdat de makers het leuk vinden. De makers zijn mensen die begeleid worden in het arbeidsproces, omdat ze het (nog) niet helemaal alleen kunnen. De een vanwege een verstandelijke beperking. De ander vanwege een psychische beperking

Eerlijkgemaakt op locatie
Eerlijkgemaakt.nl is een initiatief van Triade. Triade is een zorginstelling in Flevoland. Meer weten over wat de makers er van vinden? Lees dan hier het verhaal van John.

John Verstegen is 36 jaar, hij woont en werkt in Almere-Haven. Sinds enkele maanden heeft hij een nieuwe werkplek bij Roest in Almere. Een plek in het centrum en midden in de samenleving. ‘Op de dagen dat ik moet werken sta ik vroeg op, want ik wil graag op tijd komen. Ik kan lopend naar mijn werk, dus dat is lekker handig.

Mijn eigen taken
Ik heb hiervoor bij het serviceteam van Connexion gewerkt en daar heb ik geleerd hoe je bussen schoon moet maken. Nu werk ik in het team van de facilitaire service van Roest. Ik maak schoon en ruim op in het gebouw van Corrosia. Ik heb mijn eigen taken en overleg met mijn collega’s wie wat gaat doen. Voor de dingen die ik niet zelf kan krijg ik ondersteuning van onze begeleiders, die ook bij ons team horen.

We helpen elkaar
Het gebouw van Corrosia is heel groot. Er is een theater, bibliotheek en er zijn kantoren. Er komen de hele dag mensen over de vloer, dus er is altijd genoeg te doen. Het werken in een team vind ik erg leuk, want nu kan ik mijn collega’s het vak leren en inwerken. We helpen elkaar. We hebben nog niet genoeg mensen om al het werk te doen. Ik zoek nog nieuwe collega’s. Want met een groter team kunnen we meer doen.

 
Contact
Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over dit initiatief, of wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wilt u ons persoonlijk spreken? Bel dan naar Triade via 0320 280925 en vraag naar Els Harder. Ook kunt u ons op Twitter volgen via twitter.com/eerlijkgemaaktKvK nr. 390 68 356